A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт професійного стандарту «Вчитель закладу загальної середньої освіти, Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти» (нова редакція)

Дата: 19.02.2024 14:28
Кількість переглядів: 12

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт професійного стандарту «Вчитель закладу загальної середньої освіти, Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти» (нова редакція).

Проєкт професійного стандарту розроблено на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 03.10.2023 № 1191 «Про утворення робочої групи» з метою приведення професійного стандарту до вимог законодавства у сфері кваліфікацій.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються в електронній формі до 15 березня 2024 року на e-mail: ihor.baluba@mon.gov.ua або за адресою: 01135, м. Київ, просп. Берестейський, 10.

Контактна особа для надання консультацій: Ігор Балуба, керівник експертної групи з питань фахової передвищої освіти, директорату фахової передвищої, вищої освіти, номер телефону: 481-32-65.

Звіт про результати громадського обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішення за результатами обговорення.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень