A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Програма для вивчення польської мови здобувачами освіти «Lingva Polska»

Дата: 25.01.2024 14:58
Кількість переглядів: 18

Програма для вивчення польської мови здобувачами освіти «Lingva Polska»

 

Асоціація інноваційної та цифрової освіти розробила програму для вивчення польської мови здобувачами освіти «Lingva Polska».

Зазначена програма має гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі» та складається з 30 модулів по 5 уроків і містить 10 000 вправ на кожному рівні (А1 та А2). Кожен урок має свій тематичний діалог та 50-70 завдань до нього для засвоєння матеріалу. Навчання відбувається на реалістичних діалогах (кейсах), озвучених носіями мови.

Програма вивчення польської мови «Lingva Polska» має безкоштовний доступ 24/7 для всіх здобувачів освіти незалежно від їхнього місцезнаходження. Окрім того, у процес включений принцип гейміфікації, завдяки якому учень змагається із собою на швидкість та правильність виконання вправ. Програма в цілому направлена на розвиток мовної інтуїції, що дозволяє будувати речення так, як це роблять носії мови.

Додатково в інтерфейс системи включена спеціальна віртуальна клавіатура з літерами польського алфавіту, яких немає на звичайних клавіатурах комп'ютерів.

Зареєструватися може кожен охочий за посиланням https://lingvapl.org/register

Посилання на лист МОН України Лист МОН України "Про вивчення польської мови" № 21/08-46 від 11.01.2024


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень