A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Відкрито реєстрацію на участь у фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини "Майстри педагогічної справи презентують"

Дата: 10.03.2023 20:04
Кількість переглядів: 384

 

Обласний фестиваль кращих практик педагогів Харківщини (далі – Фестиваль) проводиться з метою задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освіти Харківської області, обміну ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації.

У 2023 році обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» буде відбуватися за темою «Дистанційне навчання в період воєнного стану».

 

Основними завданнями Фестивалю є:

  • виявлення ініціативних, творчо працюючих педагогічних працівників, які застосовують у своїй практиці сучасні науково-теоретичні положення, самостійно розробляють нові педагогічні ідеї, методики, технології, окремі інноваційні методи, прийоми та форми роботи, моделі освітніх процесів, управлінської діяльності;
  • створення сприятливих умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації;
  • упровадження спільної розширеної практики обміну досвідом реалізації концепції Нової української школи закладах освіти Харківської області;
  • окреслення пріоритетних шляхів розвитку професійної компетентності педагогів в умовах розбудови Нової української школи, визначення перспектив роботи та напрямків взаємодії педагогічної громадськості та методичних служб усіх рівнів щодо створення інноваційного компетентнісно-спрямованого освітнього простору в регіоні.

 

 

Фестиваль   проводиться   за   24-ма   номінаціями:   «Бібліотечна справа»,

«Біологія, екологія», «Виховна робота», «Географія, економіка», «Громадянська освіта, правознавство», «Дошкільна освіта», «Зарубіжна література», «Захист України»,     «Іноземні     мови»,     «Інформатика»,     «Історія»,     «Математика»,

«Мистецтво», «Мови національних меншин», «Основи здоров’я, фізична культура», «Позашкільна освіта», «Початкова освіта», «Практична психологія та

 

соціальна робота», «Спеціальна та інклюзивна освіта», «Трудове навчання. Технології», «Українська мова та література», «Управління освітою», «Фізика, астрономія», «Хімія».

 

Фестиваль проводиться у два етапи:

І етап – відбірковий (проводиться заочно) – березень – квітень поточного

 

року;

 

 

ІІ етап – фінальний (проводиться заочно) – травень поточного року. Оприлюднення результатів відбудеться до 02 червня 2023 року.

 

 

 

Для участі у Фестивалі учасник/учасниця з 09 до 31 березня 2023 року (включно) має пройти електронну реєстрацію в GooglеForms за посиланням: https://forms.gle/QX7kHnsRa7U9XfRq8 та представити опис власного досвіду застосування інноваційних освітніх технологій, методів, форм та моделей організації освітнього процесу тощо, прикріпивши його електронний документ у поле «Завантажте власний опис досвіду».

 

Технічні вимоги до оформлення опису: оптимальний обсяг – до 3-х сторінок; розмір шрифт – 14 пт; гарнітура шрифту – Times New Roman; міжрядковий інтервал – 1; поля: ліве – 3 см, праве – 1 см, верхнє, нижнє – 2 см.

 

Учасники можуть подавати один або декілька описів власного досвіду роботи (до 3-х) в одній і тій же або в різних номінаціях. Один і той же опис не можна подавати в кілька номінацій одразу.

 

Авторами однієї конкурсної роботи можуть бути від однієї до 3-х осіб (у реєстраційній формі в одному полі вказати всіх авторів роботи).

 

При реєстрації бажано використовувати електронну адресу gmail.com.

У цьому випадку Вам надходить заповнена GooglеForms, її можна редагувати, якщо у цьому є потреба. Уважно проходьте реєстрацію! Правильна реєстрація повинна бути успішною при натисканні клавіші "Відправити". Після реєстрації учасника у GooglеForms буде вказано повідомлення про успішну реєстрацію.

 

У реєстраційній формі є посилання на примірний зразок оформлення опису власного досвіду роботи. Документ на першій сторінці обов’язково повинен бути підписаний із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора, посади та місця роботи (правильної назви відповідно до положення або статуту). Переглянути примірний зразок оформлення досвіду можна за посиланням: https://docs.google.com/document/d/16vv29rbX-0NNEYPPzQzGiY3ybAAoZxfi/edit?u sp=sharing&ouid=101387155487679738891&rtpof=true&sd=true

Якщо Ви бажаєте додати до опису досвіду ще якісь матеріали (розробки уроків чи занять, відеофрагменти, фотографії тощо), рекомендуємо вставити посилання на ці матеріали в документ з описом досвіду.

 

 

Запрошуємо всіх бажаючих до участі в обласному фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» у 2023 році.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень