A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Вітаємо авторів посібника «Нова українська школа: організація дистанційного і змішаного навчання у початковій школі»

Дата: 07.02.2022 16:36
Кількість переглядів: 88

Вийшов з друку посібник «Нова українська школа: організація дистанційного і змішаного навчання у початковій школі: навч.-метод. посібник. – Харків:, видавництво «Ранок», 2021. – 208 с.», автори О.О. Трипольська, О.А.Блізнякова, О.В. Вовк, С.В.Єрмоленко, О.Г. Лебідь, О.І.Обуховська, І.М. Овчаренко, який рішенням експертної комісії з педагогіки та методики початкової освіти ДНУ «ІМЗО» Міністерства освіти і науки України від 07.10.2021 (протокол № 8) схвалено для використання в освітньому процесі. Посібник видано за рахунок державних коштів, тираж 47 161примірник.

     У посібнику зібраний досвід учителів-практиків початкової школи  та алгоритми роботи щодо дистанційного та змішаного навчання; проаналізовані сервіси та додатки для організації освітнього процесу онлайн; лайфхаки на допомогу вчителям, учням та батькам. Особливий акцент зроблений на можливостях платформи Google Classroom, в електронних матеріалах до посібника містяться інструкції для покрокового освоєння додатку та приклади уроків, створених на цій платформі. Посібник може бути цікавим в системі підвищення кваліфікації педагогів НУШ, зокрема у самоосвіті та саморозвитку педагогів.

    Вітаємо авторів посібника: заступника директора з навчально-виховної роботи Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Трипольську О.О., вчителів Вовк О.В., Єрмоленко С.В., Лебідь О.Г., Обуховську О.І., Овчаренко І.М. та вчителя Люботинської гімназії № 5 Блізнякову О.А.  та бажаємо їм подальших творчих успіхів!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень