A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Вітаємо Несміянову С.В. з успішним проходженням сертифікації

Дата: 24.12.2021 11:08
Кількість переглядів: 96

 

 

 

 

Державною службою якості освіти України оприлюднені результати сертифікації вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти.

      Сертифікація як пілотний проєкт триває в Україні третій рік і має на меті оцінювання професійних компетентностей педагогів. Вона допомагає виявити кращих вчителів початкових класів – професіоналів та агентів змін в освіті, які готові поширювати свій досвід, прагнуть до самовдосконалення та розвитку.

     Педагоги, які успішно пройшли сертифікацію, отримають надбавку до заробітної плати у розмірі 20%. Також проходження сертифікації зараховується як проходження чергової або позачергової атестації та є підставою для надання відповідної кваліфікаційної категорії та педагогічного звання.

      У 2021 році сертифікація здійснювалась у три етапи: оцінювання фахових знань та умінь учителів за допомогою незалежного тестування, самооцінювання власної педагогічної діяльності, вивчення практичного досвіду експертами.

     Для участі в сертифікації у 2021 році зареєструвалися понад 100 педагогів Харківщини, з них 69 успішно пройшли сертифікацію.

    Перший вчитель, який пройшов сертифікацію серед педагогів Люботинської міської територіальної громади – вчитель початкових класів Люботинської гімназії № 1 Несміянова Світлана Вікторівна.

      Шановна Світлано Вікторівно, вітаємо Вас з успішним проходженням сертифікації, бажаємо натхнення та професійних успіхів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень