A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення Фестивалю «Відкриті уроки футболу»

Дата: 24.05.2021 16:48
Кількість переглядів: 262

«Відкриті уроки футболу» - яскраво розмічене поле!

«Відкриті уроки футболу» - це радість забитого голу!

                                                                                                   Фестиваль нас покликав сміятись, дружити!

                                                                                       Люботин наш любити! У злагоді жити!

 

       24 травня 2021 року на стадіоні «Олімпієць» стартував Фестиваль «Відкриті уроки футболу»  («Open Fun Football Schools»), учасниками якого стали учні закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади. У заході взяло участь 12 команд по 8 учасників-учні 3-6-х класів. Фестиваль проходить у межах реалізації соціального проєкту «Відкриті уроки футболу», який здійснюється в рамках діяльності зі співпраці між громадянським суспільством і громадським сектором задля миру, соціальної інтеграції та захисту дітей в Україні, що фінансується Європейським Союзом.

     Проєкт використовує футбол як інструмент для розробки і впровадження освітніх та інформаційних кампаній з метою врегулювання мирних питань, соціальної інтеграції та захисту дітей. Він відкритий для всіх і націлений не на досягнення спортивного результату за будь-яку ціну, а на отримання радості від гри незалежно від рівня здібностей дитини, впровадження цінностей здорового способу життя молоді, профілактики та подолання дитячої злочинності та конфліктів. 

      На святі були присутні почесні гості: заступник міського голови Рубан Вячеслав Валерійович, начальник Харківського обласного відділення Комітету фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки, регіональний координатор Всеукраїнського проєкту «Відкриті уроки футболу» Кривенцова Олена Миколаївна, депутат міської ради Агеєва Ольга Олександрівна, начальник відділу освіти Стрілець Валерій Васильович, а також керівники закладів загальної середньої освіти, волонтери, діти та батьки.

      Почесні гості звернулися до учасників Фестивалю з привітаннями та побажаннями спортивних досягнень, фізичного гарту та впевнених майбутніх перемог. Фестиваль розпочався з флешмобу, який провели вихованці зразкового художнього колективу сучасної хореографії «Монреаль» Люботинського міського будинку дитячої та юнацької творчості, а волонтери залучили учасників до динамічної розминки. Гра відбувалася на двох полях, які було поділено на шість квадратів, у кожному з яких працював волонтер з асистентом. Учасники фестивалю взяли участь у різних конкурсах з елементами футболу, навчились новим вправам та навичкам. Окрім суто футбольних станцій, учасники «відкритих уроків» також поспілкувалися із працівниками поліції, які у відповідній станції провели цікаві бесіди з дітьми, розповіли про правила поведінки на дорозі, дали змогу дітям посидіти у поліцейській машині та сфотографуватися.

     На завершення учасники заходу отримали спортивний інвентар та подарункові футболки з фірмовими логотипами.

     Свято закінчилося врученням дипломів від організаторів Фестивалю та солодощів від міського голови Лазуренка Леоніда Івановича.

     Дякуємо організаторам Фестивалю, волонтерам та учасникам за чудове спортивне свято!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень