A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про участь в інформаційно-презентаційних семінарах щодо впровадження нетипових освітніх програм

Дата: 14.05.2021 15:38
Кількість переглядів: 104

З метою отримання інформації щодо впровадження нетипових освітніх програм у межах дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня педагоги Люботинської міської територіальної громади взяли участь у презентаційних семінарах, які проведено КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

Учителі початкових класів та заступники директорів із навчально-виховної роботи ЗЗСО, які відповідають за початкову освіту, ознайомилися з особливостями освітніх програм за освітнім проєктом «Світ чекає крилатих», за системою розвивального навчання ДРіМ (В.В. Давидова, В.В. Рєпкіна, С.Д. Максименка та ін.) та за  педагогічною технологією «Росток». Учасниками заходів стало 29 педагогів та 6 заступників директора.

У 2020/2021 навчальному році у 3-Б та 4-Б класах Люботинської гімназії № 1 та 3 класі Люботинської гімназії № 5 здійснюється вивчення української мови і математики за технологією  розвивального навчання ДРіМ; у 2 класі Люботинської гімназії № 5  здійснюється вивчення української мови за  педагогічною технологією «Росток», а 4 клас Люботинського навчально-виховного комплексу № 2 працює за освітнім проєктом «Світ чекає крилатих».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень