A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення калейдоскопу ідей для вчителів трудового навчання

Дата: 26.03.2021 08:59
Кількість переглядів: 302

25 березня 2021 року вчителі трудового навчання закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади стали учасниками  калейдоскопу ідей на тему  «Вибір об’єктів праці та технологій їх виготовлення для проєктної діяльності при роботі у змішаних класах», який проводився на базі Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6. На методичний захід в онлайн – режимі зареєструвалися 10 вчителів та консультант КУ «ЦПРПП» Люботинської міської ради Хлистун Н.І.  

Учасники семінару в дистанційному режимі за допомогою інтерактивної платформи Google Classroom ознайомилися з теоретичними та практичними напрацюваннями вчителя трудового навчання Будькової М.В.  щодо можливостей використання проєктних технологій у змішаних класах.

 Інформаційно-презентаційний блок розпочався з  медіапрезентації «Вибір об’єктів праці та технологій їх виготовлення для проєктної діяльності при роботі у змішаних класах», під час якої вчитель акцентувала увагу на тому, які модулі для роботи краще обирати у змішаних класах, показала зразки учнівських проєктів: «Родинні обрядові українські ляльки», «Проєктування та виготовлення фоторамки», «Картина у техніці ниткографії», мініпроєкти «Сервірування святкового столу» та «Я – споживач».

 У практичному блоці Будькова М.В. показала відеофрагмент уроку в 7 класі з теми «Процес виготовлення підставки під гаряче», де учні продемонстрували поетапний процес виготовлення підставки. Під час практичного меседжу вчитель познайомила присутніх з відеопрезентацією «Сервірування святкового столу», під час якої вчителі трудового навчання мали можливість познайомитися з технологією створення об’єктів декору з паперових серветок. Учасники методичного калейдоскопу виготовили власноруч об’єкти декору із серветок і зробили фотозвіт.

  По закінченню заходу учасники пройшли вихідне анкетування  та висловили свої враження, пропозиції, побажання.

    Дякуємо адміністрації та вчителям Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 за цікаву, насичену роботу методичного калейдоскопу ідей.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень