A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення методичного дайжесту для вчителів математики

Дата: 01.03.2021 15:23
Кількість переглядів: 128

26 лютого 2021 року вчителі математики закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади стали учасниками методичного дайжесту з теми «Реалізація наскрізних ліній та формування ключових компетентностей на уроках математики в умовах реформування освітньої галузі», метою якого було ознайомлення  з системою роботи вчителів математики Люботинської гімназії № 1 щодо  формування ключових компетентностей учнів на засадах особистісно орієнтованого, діяльнісного, компетентнісного підходів та підготовки учнів до державної підсумкової атестації, зовнішнього незалежного оцінювання, моніторингового дослідження PISA-2022.

 

Віртуальна зустріч була проведена із використанням веб-сервісу Google Classroom, на якому вчителі розмістили інформацію стосовно формування ключових компетентностей учнів на уроках математики: презентації з досвіду роботи вчителів Олійник С.В., Прядки О.І., Загоруйко Д.А.;  відеоурок геометрії  у 8 класі з теми «Розв’язування прямокутних трикутників», проведений фіналісткою конкурсу «Учитель року - 2021» Загоруйко Д.А.; педагогічні поради «Контроль: чи можу я допомогти моїм учням навчитися вивчати математику?» від вчителя математики Пономарьової В.І. Заслуговує на увагу і методичний кейс  вчителя математики Дудки О.А. для проведення консультаційних практикумів з підготовки до ДПА , ЗНО з теми «Функції», який містить більше 130 завдань ЗНО минулих років. Інформаційна скринька «Компетентнісно-орієнтовані завдання на уроках математики» вчителя Олійник С.В. стане в нагоді, як під час підготовки до PISA – 2022, так і до ЗНО -2021.

 

Під час проведення педагогічного меседжу «Я це знаю, я це вмію…» кожен учасник мав змогу пройти онлайн-тестування на платформах «На урок» та «Всеосвіта» та впевнитися, що такі тестування зручно використовувати для роботи з учнями, адже результати тестових завдань, після їх виконання (бали, оцінка) зберігаються в Інтернет-таблицях та  діаграмах. Учитель може перевірити результати з будь-якого цифрового носія, будь-то смартфона, ноутбука чи комп’ютера, який має доступ до мережі Інтернет.

Запропоновані матеріали методичного дайжесту сприяли актуалізації, систематизації та поповненню методичного арсеналу вчителів математики,  підвищенню їх професійного рівня.

 

Рефлексія була здійснена за допомогою анкетування «Який досвід я отримав сьогодні?»

 

Висловлюємо подяку адміністрації та вчителям математики Люботинської гімназії № 1 за вдало продуману тематику та організацію проведення методичного заходу.

 

Матеріали заходу розміщено на платформі Google Classroom за посиланням  https://classroom.google.com/c/Mjc5MDIwMDA2OTEw?cjc=5pih2fj


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень