A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про підсумки участі у ІІ (регіональному) турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Дата: 26.02.2021 13:21
Кількість переглядів: 759

25 лютого 2021 року на базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулося спільне засідання оргкомітету та журі щодо підбиття підсумків ІІ (регіонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» , який проходив упродовж січня-лютого 2021 року у форматі онлайн.

У ІІ (регіональному) турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»  у номінації «Математика» брала участь Загоруйко Д.А., вчитель математики Люботинської гімназії №1, переможець І (зонального) етапу Конкурсу.  

Успішно пройшовши всі чотири випробування Конкурсу: «Дистанційний урок», «Контрольна робота», «Методичний практикум» та «Урок», Дар’я Андріївна показала високий рівень професійної компетентності та фахових знань та виборола 4 рейтингове місце серед 16 учасників.

Вітаємо Дар’ю Андріївну з високим результатом, пишаємося молодим вчителем та бажаємо успіхів у подальшій педагогічній діяльності!

Вдячні адміністрації та учителям математики Люботинської гімназії № 1 за  організаційний та технічний супровід Конкурсу, за ефективну співпрацю,  методичну допомогу та психологічну підтримку вчителя.

 

                        КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень