A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення вернісажу педагогічних ідей для вчителів математики 10-11-х класів

Дата: 26.02.2021 13:18
Кількість переглядів: 185

 

25 лютого 2021 року у межах реалізації проєкту професійного розвитку педагогічних працівників «Підвищення компетентності вчителів математики щодо підготовки учнів до ЗНО» було проведено вернісаж педагогічних ідей для вчителів математики 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади з теми «Педагогічна майстерність вчителя як умова  успішної підготовки учнів до ЗНО з математики».

 

У заході взяли участь 9 вчителів математики Люботинської міської територіальної громади та консультант КУ «ЦПРПП» Мазій С.М.

 

З доповіддю-презентацією «Шляхи вдосконалення роботи вчителя щодо підвищення ефективності в набутті учнями міцних знань, освітніх компетенцій» виступила консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Мазій С.М., яка акцентувала увагу вчителів на необхідності творчого підходу до модернізації та вдосконалення сучасного уроку як ключового елементу освітнього процесу.

 

Учитель математики Люботинської гімназії № 1 Олійник С.В. запропонувала колегам презентацію власного досвіду  роботи «Підготовка до ЗНО-2021». Естафету педагогічних ідей щодо підготовки учнів до ЗНО продовжив вчитель математики Манченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Каплун С.І.  У своєму виступі «Педагогічна майстерність вчителя як умова успішної підготовки учнів до ЗНО з математики» Олександр Іванович акцентував  увагу колег на необхідності звернути увагу учнів на розв’язання стереометричних задач, на доведення нерівностей.

 

Учителі математики Бутенко Н.О. (ЗОШ № 6), Лутицька Н.В. (НВК № 2), Шандиба І.О. (ЗОШ № 4) взяли участь в обговоренні результатів пробного тестування учнів за зошитами КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» та обмінялися думками щодо шляхів організації корекційної роботи з метою усунення виявлених прогалин у знаннях учнів та покращення роботи з підготовки до ЗНО-2021.

 

Під час практичного блоку вчитель математики Люботинської ЗОШ    І-ІІІ ступенів № 3 Партола Р.О. презентувала колегам тему «Задачі на доведення у завданнях ЗНО-2021» та на прикладах продемонструвала використання різних методів доведення числових нерівностей. Учителі математики виконали практичну роботу на доведення числових нерівностей та обговорили одержані відповіді.

 

По закінченню заходу учасники вернісажу педагогічних ідей отримали завдання підготувати добірки вправ та презентації  з досвіду роботи з теми «Доведення тригонометричних нерівностей».

 

Консультант КУ «ЦПРПП» Світлана МАЗІЙ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень