A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення методичного вернісажу педагогічних ідей для вчителів початкових класів Люботинської міської об’єднаної громади

Дата: 26.02.2021 09:31
Кількість переглядів: 620

26 лютого 2021 року учителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади стали учасниками методичного вернісажу педагогічних ідей з теми «Практичне застосування педагогічних технологій на засадах компетентнісно – діяльнісного підходу до навчання в умовах Нової української школи».

До участі у методичному заході  зареєструвалися  40 учителів із 8 закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади та консультант Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Капустянська Л.С. 

Учасники заходу в дистанційному режимі за допомогою платформи Google Classroom  ознайомилися з теоретичними основами та практичними напрацюваннями вчителів Люботинської гімназії № 5 щодо практичного застосування сучасних педагогічних технологій на уроках в умовах НУШ на засадах компетентнісно – діяльнісного підходу.

Виконуюча обов’язків директора гімназії Калюжна Н.П. ознайомила з програмою проведення заходу, учитель початкових класів Бурилкіна Л.В. у ході «ранкового кола» привітала гостей заходу та налаштувала на плідну роботу.

Під час інформаційно-презентаційного блоку до уваги педагогів було представлено відеопрезентацію з теми «Практичне застосування педагогічних технологій на засадах компетентнісно – діяльнісного підходу до навчання в умовах НУШ», у якій Калюжна Н.П. розкрила принципи реалізації компетентнісно-діяльнісного підходу до навчання в освітньому процесі гімназії.

Практичну реалізацію зазначених у презентації прийомів учителі мали змогу побачити у мовній мозаїці «Вправи з української мови і читання за освітньою технологією «Росток» (учитель початкових класів Бурилкіна Л.В.), презентаційному месенджері «Навчальна діяльність на уроках математики у контексті розвивального навчання» (учитель початкових класів Задьорна Н.А.), інтерактивній міні – лекції «Кейс – технологія як форма організації змішаного навчання в початковій школі» (учитель початкових класів Блізнякова О.А.), презентації  «Перші кроки «Культури добросусідства»: ідеї і напрацювання з дітьми і батьками» (учитель початкових класів Гаєвська О.А.),  які були представлені в рамках практичного блоку.

Після перегляду матеріалів, кожен учасник заходу мав змогу перевірити якість засвоєння матеріалу, пройшовши тестування на сайті «Всеосвіта».

Практичні наробки вчителів початкових класів гімназії  було зібрано в методичному кейсі,   інформаційні матеріали  якого мали змогу отримати всі учасники. 

Рефлексія була здійснена за допомогою вихідного анкетування та інтерактивної вправи «Обмін враженнями».

 

Висловлюємо подяку адміністрації  та учителям Люботинської гімназії № 5 за актуальний, змістовний, насичений методичний захід.

 

Матеріали методичного заходу розміщено у вільному доступі на платформі Google Classroom за посиланням.

 

Консультант КУ «ЦПРПП»  Людмила КАПУСТЯНСЬКА  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень