A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення педагогічного вернісажу для вчителів історії, які працюють в 10-11-х класах закладів загальної середньої освіти

Дата: 23.02.2021 16:57
Кількість переглядів: 126

    23 лютого 2021 року вчителі історії, які працюють в 10-11 класах закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади стали учасниками педагогічного вернісажу з теми «Педагогічна майстерність вчителя – запорука успішної підготовки учнів до ЗНО». У заході взяли участь 8 вчителів історії та консультант КУ «ЦПРПП» Хлистун Н.І.

     З доповіддю-презентацією «Педагогічна майстерність вчителя – запорука успішної підготовки учнів до ЗНО» виступила керівник ТМО, вчитель історії Люботинської гімназії №1 Смородько В.А., яка ще раз звернула увагу присутніх на програму ЗНО, зошити та бланки відповідей, рекомендовану літературу щодо підготовки до ЗНО, тренажери та тести, які допоможуть  вчителю та  учню у підготовці до ЗНО, поділилася досвідом роботи щодо форм та методів, які використовує на уроках історії, розповіла, як працює з картами, карикатурами, історичними персоналіями, пам’ятками архітектури та образотворчого мистецтва, документами, плакатами, малюнками.

      Учителі історії обговорили результати пробного тестування учнів за зошитами КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» та обмінялися думками щодо шляхів організації корекційної роботи з метою усунення виявлених прогалин у знаннях учнів та покращення роботи з підготовки до ЗНО-2021.

     Під час практику вчителі історії, працюючи в малих групах,  виконали завдання додаткової сесії ЗНО-2020 та обговорили відповіді найбільш складних завдань. 

     Учасники отримали домашнє завдання: підготувати презентації з досвіду роботи «Персоналії, схеми та таблиці,  ілюстрований матеріал, тести різної складності  – на допомогу вчителю для підвищення ефективності підготовки до ЗНО з історії України».

 

                                                                    Консультант КУ «ЦПРПП» Наталія ХЛИСТУН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень