A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Участь у науково-практичному семінарі «Методичний супровід реалізації освітньої програми «Впевнений старт»

Дата: 15.02.2021 15:05
Кількість переглядів: 106

11-12 лютого 2021 року вихователі Люботинського дошкільного навчального закладу (ясла-садка) № 1 «Ялинка» Єресько О.А., Єресько І.В., Чернігова К.Ю., Коваль О.В. та Люботинського дошкільного навчального закладу (ясла-садка) № 2 Кінь І.І., Калітіна В.О.,Цибульник А.Г., Бабенко О.Є. стали учасниками науково-практичного семінару (у форматі ZOOM-конференції) з теми «Методичний супровід реалізації освітньої програми «Впевнений старт» в умовах упровадження нової редакції Базового компонента дошкільної освіти», який проводив Центр громадянського виховання КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» спільно з Інститутом психології імені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України. Семінар проведено для вихователів закладів дошкільної освіти, які виявили бажання впроваджувати освітню програму «Впевнений старт» та комплект навчально-методичного забезпечення до неї.

         Програма «Впевнений старт» відповідає положенням концепції  «Нова українська школа» та забезпечує наступність між дошкільною та початковою ланками освіти.  Методичний комплекс до Програми включає «Книгу дошкільника» (1,2,3 ч) та «Альбом з художньо-творчої діяльності» (1,2,3 ч), які містять цікаві розвивальні завдання для дітей та завдання, розраховані для виконання вдома разом з батьками.   

       Програма «Впевнений старт» упроваджується у закладах дошкільної освіти міста Люботина з 2017 року. Станом на сьогодні за Програмою працюють 4 групи у Люботинському дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) № 1 «Ялинка» та 1 група в  Люботинському дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) № 2.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень