A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення презентаційного меседжу для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти

Дата: 11.02.2021 16:40
Кількість переглядів: 133

11 лютого 2021 року заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти Люботинської міської територіальної громади стали учасниками презентаційного меседжу  з теми  «Трансформація професійної підтримки педагогів в умовах реформування освіти», метою якого було: ознайомити заступників директорів з метою, основними завданнями та пріоритетними векторами діяльності Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» (далі – Центр), змінами в професійній підтримці педагогів, налагодити шляхи співпраці між Центром та методичними службами закладів освіти. У заході взяли участь 10 заступників директорів з навчально-виховної роботи, директор та консультанти Центру.

 

Під час інформаційно-презентаційного блоку Світлана СІРЕНКО, директор Центру у виступі з теми «Транформація професійної підтримки педагогів в умовах освітньої реформи: вектори змін»  розкрила мету, основні завдання та пріоритетні напрями діяльності Центру, окреслила вектори змін у професійній підтримці педагогів, спрямованих на взаємодію, партнерство, супровід та підтримку педагогів. Розкрила особливості підвищення кваліфікації педагогів в умовах «відкритої освіти», моделі організації роботи територіальних методичних об’єднань, складові формування траєкторії професійного розвитку педагогів, нову технологію в роботі з педагогами – проєкти професійного розвитку.   

Консультант Центру Людмила КАПУСТЯНСЬКА презентувала вебсайт Центру, ознайомила із його контентом, звернула увагу на його розділи, особливо ­– розділ «Консультування», який передбачає онлайн-замовлення консультацій педагогами закладів освіти, що актуально в умовах карантину.

Під час блоку зворотнього зв’язку консультант Центру Наталія ХЛИСТУН провела анкетування учасників з метою виявлення професійних потреб заступників директорів та організації дієвої та ефективної підтримки та консультування.

По закінченню  учасники окреслили орієнтири подальшої діяльності, обмінялися думками щодо питань ефективної співпраці КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» та методичних служб закладів освіти Люботинської міської територіальної громади.

 

                                                              Директор КУ «ЦПРПП»  Світлана СІРЕНКО


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень