A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення воркшопу для вчителів основ здоров’я

Дата: 29.01.2021 12:58
Кількість переглядів: 362

     

     28 січня 2021 року вчителі основ здоров’я закладів загальної середньої освіти Люботинської територіальної громади стали учасниками віртуального воркшопу на тему  «Формування здоров’язберігаючих компетентностей на уроках основ здоров’я», який проводився на базі Караванської гімназії. На методичний захід в онлайн – режимі на платформі Google Classroom  зареєструвалися 15 вчителів та консультант КУ «ЦПРПП» Люботинської міської ради Хлистун Н.І.

       Учасники воркшопу ознайомилися з напрацюваннями педагогічного колективу Караванської гімназії щодо формування і  розвитку здоров’язбережувальної компетентності здобувачів освіти на уроках основ здоров’я.Захід розпочався з пізнавальної релаксуючої інтерактивної вправи «Хто Я?», під час якої вчителі мали можливість дати відповідь на питання, хто ти є у цьому світі, які твої духовні цінності є пріоритетними.

    Під час інформаційно-презентаційного блоку вчителі основ здоров’я Караванської гімназії Бондаренко Т.В. та Кручинкіна Г.А. представили виступ-презентацію «Формування здоров’язбережувальної компетентності на уроках основ здоров’я», у якій познайомили присутніх з  особливостями предмета «Основи здоров’я», акцентували увагу на тому, яким повинен бути сучасний урок основ здоров’я та як зробити кожен урок ефективним, детально ознайомили з методами та прийомами роботи з розвитку критичного мислення на уроках основ здоров’я, продемонстрували способи опитування на таких уроках. Між інформаційно-презентаційним та практичними блоками було проведено релакс-перерву «Ми за здоровий спосіб життя!», під час якої вчителі мали можливість виконати вправи для очей та зробити активні руханки, насолодитися приємною музикою та краєвидами селища Караван. У практичному блоці вчителями Караванської гімназії було представлено роботу педагогічної майстерні «Планета Здоров’я», під час якої учасники познайомилися з інтерактивними вправами на уроках основ здоров’я, отримали скарбничку цікавих і корисних порад та створили свій слайд для колективної презентації.  

     По закінченню заходу учасники пройшли вихідне анкетування, під час якого висловили свої враження, пропозиції, побажання.

       Дякуємо адміністрації та вчителям Караванської гімназії за цікавий, насичений методичний захід.

Матеріали методичного заходу розміщено у вільному доступі на платформі Google Classroom за посиланням

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень