A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Методичні посібники

Дата: 28.01.2021 14:43
Кількість переглядів: 932

 

Проєктне навчання в історичній освіті : методичні рекомендації / В. Долід, П. Долганов. Рівне: РОІППО, 2023. 83 с. Завантажити
Викладання предметів освітньої галузі «ГРОМАДЯНСЬКА ТА ІСТОРИЧНА ОСВІТА» у 5-6 класах Нової української школи (методичні рекомендації) / Фарбак Т. М. - ЧОІППО імені К. Д. Ушинського, 2023. - 31 с. Завантажити
НУШ у базовій середній освіті: громадянська та історична освітня галузь (6 клас) / укладач: Замулко О.І., завідувач координаційного центру професійного розвитку особистості КНЗ «ЧОІПОПП Черкаської обласної ради». Черкаси, 2023. - 60 с. Завантажити
Реалізація завдань громадянської та історичної освітньої галузі в контексті нового Державного стандарту базової середньої освіти (з досвіду роботи вчителів громадянської та історичної освітньої галузі) / укладачі: Н. С. Черткова, І. В. Відіборенко. Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2023. 70 с. Завантажити

https://znayshov.com/FR/5162/99.jpg

Компетентнісно орієнтована методика навчання історії в основній школі : методичний посібник / О. І. Пометун, Н. М. Гупан, В. С. Власов. – К. : ТОВ «КОНВІ ПРІНТ», 2018. – 208 с.

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5172/104.jpg

Пометун О. І. Практичні заняття з історії в основній школі : методичний посібник / О. І. Пометун, Н. М. Гупан. – К. : ТОВ «КОНВІ ПРІНТ», 2018. – 160 с. 

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5164/100.jpg

Методика компетентнісно орієнтованого навчання всесвітньої історії у 7-му класі : методичний посібник / Ю. Б. Малієнко. — К. : ТОВ «КОНВІ ПРІНТ», 2018. — 96 с.

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5687/124.jpg

Вивчення питань релігії в курсі історії України у 7-8-х класах : методичний посібник / В. Ю. Кришмарел. – К. : ТОВ «КОНВІ ПРІНТ», 2018. – 96 с.

Завантажити

https://nova-shkola.com/FR/3951/5.JPG

Посібник “Нариси з історії Криму XVIII – початку XIX ст.: додатковий матеріал для вчителів” для 7-8 класів загальної середньої освіти / Цалик С.М., Мокрогуз О.П., Волошенюк О.В. / За редакцією Волошенюк О. В., Іванова В.Ф., Євтушенко Р.І. — Київ : АУП, ЦВП, 2019. —  71 с.

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5150/93.PNG

Історія Криму першої половини ХХ ст. Нариси. Навчальний посібник 10 клас. / Цалик С. М., Мокрогуз О. П., Волошенюк О. В. / За редакцією Волошенюк О. В., Іванова В. Ф., Євтушенко Р. І. — Київ: Академія української преси, Центр вільної преси, 2020. — 66 с.

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5723/138.JPG

Історія Криму та кримськотатарського народу. Навчальний посібник. / Бекірова Г., Іванець А., Тищенко Ю., Громенко С., Аблаєв Б. – К.: «Кримська родина»; «Майстер Книг», 2020. – 200 с. з ілюстр.

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5838/149.jpg

Формування медіаграмотності на уроках суспільствознавчих дисциплін (з досвіду роботи вчителів історії, правознавства та громадянської освіти Кіровоградщини): методичні розробки для вчителів історії, правознавства та громадянської освіти / уклад.: Наталія ЧЕРТКОВА, Інна ВІДІБОРЕНКО. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2020. – 84 с.

Завантажити

https://nova-shkola.com/FR/3953/6.JPG

 Українська історія в кінофільмах: посібник для вчителя / Волошенюк О.В, Мокрогуз О.П., Новікова Л. Є., Тримбач С. В, Черков Г. А. / За редакцією Волошенюк О. В., Іванова В.Ф. — Київ : ЦВП, АУП, 2018. — 57 с.

Завантажити

https://nova-shkola.com/FR/4535/54.PNG

Дослідницька діяльність учнів у процесі навчання всесвітньої історії в основній школі : методичний посібник / П. В. Мороз, І. В. Мороз. – К. : ТОВ «КОНВІ ПРІНТ», 2018. – 96 с.

Завантажити

 

 

https://znayshov.com/FR/5709/131.JPG

Громадянська освіта: мистецтво творити зміни / Клюзко К., Колесник Л. – Київ :Компринт, 2020. – 74 с

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5712/132.JPG

Навчаємо демократії (Vol. I) Базові матеріали з питань освіти для демократичного громадянства та прав людини для вчителів

Volume (I) з серії «Освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини у шкільній практиці: навчальні приклади, поняття, методи та моделі»

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5713/133.JPG

Зростаємо у демократії (Vol. II) Плани уроків для початкового рівня з питань демократичного громадянства та прав людини

Volume (II) з серії «Освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини у шкільній практиці: навчальні приклади, поняття, методи та моделі»

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5715/134.JPG

Живемо в демократії (Vol. III) Плани уроків з питань освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини для загальноосвітніх навчальних закладів

Volume (III) з серії «Освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини у шкільній практиці: навчальні приклади, поняття, методи та моделі»

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5718/135.JPG

Беремо участь в демократії (Vol. IV) Плани уроків з ОДГ/ОПЛ для старших класів середньої школи

Volume (IV) з серії «Освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини у шкільній практиці: навчальні приклади, поняття, методи та моделі»

Завантажити

https://znayshov.com/FR/5720/136.JPG

Досліджуємо права дітей (Vol. V) Дев’ять коротких проектів для учнів 1-9 класів середньої школи

Volume (V) з серії "Освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини у шкільній практиці: навчальні приклади, поняття, методи та моделі"

Завантажити

     

« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень