A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення семінару-практикуму для вчителів зарубіжної літератури

Дата: 27.01.2021 09:08
Кількість переглядів: 686

26 січня 2021 року вчителі зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти Люботинської територіальної громади стали учасниками семінару-практикуму з теми «Використання інноваційних технологій на уроках зарубіжної літератури з метою формування і розвитку ключових компетентностей учнів», метою якого було: розкрити шляхи формування та розвитку ключових компетентностей учнів за допомогою інноваційних технологій, ознайомити з досвідом роботи щодо використання онлайн-сервісів під час створення учнями творчих проєктів із зарубіжної літератури.

 

Під час методичного заходу, який було проведено в дистанційному форматі на платформі Google Classroom, учасники ознайомилися з досвідом роботи вчителя зарубіжної літератури Люботинської гімназії № 5     Перекрест Т.О.

 

У презентації з теми «Використання інноваційних технологій на уроках зарубіжної літератури з метою формування і розвитку предметної компетентності учнів» Перекрест Т.О. розкрила складові та принципи проєктної діяльності,  висвітлила питання про можливості використання онлайн-сервісів на уроках. Після перегляду презентації учасники семінару мали змогу перевірити якість засвоєння матеріалу, виконавши тестові завдання.

 

Опрацювавши презентацію «Використання онлайн-сервісів у проєктній діяльності на уроках зарубіжної літератури», учителі ознайомилися із організацією роботи над проєктами в інтерактивному освітньому середовищі з використанням різноманітних сервісів: Google Форми, Kahoot,  Padlet, Lino It,  Google Документи та Google Таблиці.

 

Також до уваги вчителів було представлено відеоролик «Особливості роботи з інтерактивною дошкою Jamboard» та організовано  індивідуальну практичну роботу по створенню карт знань за допомогою додатку Google Jamboard.

 

По закінченню заходу учасники пройшли вихідне анкетування, під час якого висловили свої враження, пропозиції та побажання.

 

Дякуємо адміністрації Люботинської гімназії № 5 за змістовний та корисний методичний захід.

 

Матеріали методичного заходу розміщено у вільному доступі на платформі Google Classroom за посиланням 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень