A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про участь у першому випробуванні «Дистанційний урок» ІІ (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Дата: 20.01.2021 16:08
Кількість переглядів: 342

Про участь у  першому  випробуванні «Дистанційний урок»

ІІ (регіонального) туру всеукраїнського  конкурсу «Учитель року – 2021»

 

19 січня 2021 року відбулося перше випробування «Дистанційний урок» ІІ (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», учасником якого стала Загоруйко Д.А., вчитель математики Люботинської гімназії №1, переможець першого (зонального) етапу Конкурсу.

Під час проведення дистанційного уроку учасник повинен був продемонструвати свою педагогічну майстерність з організації освітнього процесу в дистанційному режимі.

Урок математики у 10 класі проводився для членів журі без залучення здобувачів освіти за темою «Функції, їхні властивості та графіки» з використанням платформи  Zoom.

       Учитель Загоруйко Д.А. продемонструвала володіння технологіями дистанційного навчання, доцільність вибору онлайн-інструментів та ресурсів, доступність та якість навчального матеріалу, спрямованість його на формування предметних та ключових компетентностей. На етапі рефлексії члени журі зазначили, що матеріал уроку  був зрозумілим, цікавим,  вдало підібраним.

     Дякуємо Дар’ї Андріївні за цікавий, змістовний, насичений урок та бажаємо подальших успіхів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень