A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Онлайн-ресурси на допомогу вчителю

Дата: 16.01.2021 11:56
Кількість переглядів: 269

 Віртуальні подорожі музеями


Віртуальний тур українськими музеями під відкритим небом

 Google Ukraine у партнерстві з Міністерством культури України, оцифрували сім музеїв в різних регіонах України і створили спеціальний сайт, де можна здійснити віртуальну подорож, дізнатися більше про народну архітектуру і побут, відчути всю самобутність української культури.

Подивитися екскурсію можна за покликанням: https://museums.authenticukraine.com.ua/ua/ 


Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвара Ханенків – Київ, Україна

Віртуальна екскурсія дає змогу пройтися залами музею на першому та другому поверсі. Роздивитись експозиції історичного дому Ханенків: "Європейське мистецтво 14-19 століть", "Ранньовізантіські ікони 6-7 століть", "Мистецтво Давнього світу" та історичного дому Сахновських: "Мистецтво індуїзму та буддизму", "Мистецтво Китаю", "Мистецтво ісламу", "Мистецтво Японії", а також інтер'єр будівлі.   

Подивитися екскурсію можна за покликанням: https://khanenkomuseum.kiev.ua/uk/pro-musey/virtualnyi-tur 


Музей Ван Гога - Амстердам, Нідерланди

У цьому музеї зберігається найбільша колекція робіт Вінсента Ван Гога (понад 200 полотен), а також роботи його сучасників - Поля Гогена, Жоржа Сера, Клода Моне та інших. На офіційному сайті музею зібрані шедеври художника з коментарями і пояснювальними відео, а також історії про його життя і творчість. І все це - в яскравому та цікавому дизайні.

 

Подивитися екскурсію можна за покликанням: https://artsandculture.google.com/partner/van-gogh-museum


Британська Національна Галерея - Лондон, Великобританія

 

Національна галерея зберігає у своїх залах дивовижні шедеври західноєвропейського живопису XIII - початку XX століття. Дорогоцінні камені в її короні - картини Тиціана, Рубенса, Лоренна, Тернера і багатьох  інших. Ви зможете ознайомитися не тільки з предметами мистецтва, але і з величною спорудою музею.

 

Подивитися екскурсію можна за покликанням: https://nationalgallery.org.uk


Метрополітен-музей - Нью-Йорк, США

Колекція музею містить твори мистецтва класичної давнини, картин і скульптур майже всіх європейських майстрів, а також великі колекції американського і сучасного мистецтва. Віртуальна екскурсія музеєм дозволить побачити більш ніж 400 000 його експонатів.

 

Подивитися екскурсію можна за покликанням: https://artsandculture.google.com/partner/the-metropolitan-museum-of-art


Лувр - Париж, Франція

Колекції Лувру покривають величезні географічні і часові простори: від західної Європи до Ірану через Грецію, Єгипет і Близький Схід; з античності до 1848 року. Експозиції Лувру включають в себе кращі твори мистецтва до середини дев'ятнадцятого століття, а також експонати стародавніх цивілізацій.

Офіційний сайт Лувру пропонує дві віртуальні екскурсії, вони дозволяють познайомитися з експонатами Стародавнього Єгипту і досліджувати історію будівлі з 12-го століття до наших днів.

 

Подивитися екскурсію можна за покликанням: https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень