A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Педагогічна майстерня для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста Люботина.

Дата: 26.11.2020 09:56
Кількість переглядів: 792

26 листопада 2020 року вчителі 1 та 4 класів закладів загальної середньої освіти міста Люботина стали учасниками педагогічної майстерні в режимі онлайн на тему  «Нова українська школа – реформа в дії. Майстерність учителя НУШ як джерело зростання учня».

 На методичний захід, який проходив із використанням платформи Google Classroom,  зареєструвалися 28 учасників.

 Учасники педагогічної майстерні ознайомилися із практичним досвідом учителів початкових класів Люботинської гімназії № 1 щодо упровадження Концепції Нової української школи. До уваги педагогів на платформі Google Classroom  було представлено презентацію з теми  «Нова українська школа – реформа в дії. Майстерність учителя НУШ як джерело зростання учня» (заступник директора з навчально-виховної роботи Кузуб Ю.П.), у якій було актуалізовано роль вчителя в реалізації реформи НУШ, розкрито  компетентності вчителя початкових класів відповідно до Типової освітньої програми організації і проведення підвищення кваліфікації педагогічних працівників та Професійного стандарту вчителя початкових класів та складові педагогічної майстерності вчителя.

 Учителі переглянули на платформі Google Classroom  відеофрагменти  ранкової зустрічі в 1 класі «Моя Батьківщина – Україна» (учитель Несміянова С.В.) та інтегрованого уроку української мови та літератури в 4 класі «Український віночок» (учитель  Левченко С.М.), а практичні наробки вчителів початкових класів гімназії  було представлено в панорамі методичних знахідок, матеріали якої мали змогу отримати всі учасники. 

Змістовним, актуальним та інформаційно-насиченим виявився методичний кластер «Використання можливостей  веб-ресурсів  MozaBook   та VideoPad» (із використанням  платформи ZOOM), під час якого заступник директора Кузуб Ю.П. та вчитель 3 класу Куценко К.В. на конкретних прикладах показали можливості використання зазначених онлайн-ресурсів на уроках та у виховній діяльності, у тому числі під час змішаного та дистанційного навчання.По закінченню практичного блоку вчителі пройшли тестування з теми «Педагогічна майстерність учителя» на платформі «Всеосвіта».

Рефлексія була здійснена за допомогою вихідного анкетування та спілкування на платформі Zoom. Учасники висловили свої враження від педагогічної майстерні, пропозиції та побажання.

Висловлюємо подяку адміністрації Люботинської гімназії № 1, учителям початкових класів за актуальний, змістовний, насичений методичний захід та плідне онлайн-спілкування.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень