A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення інструктивно-методичного засідання вчителів української мови та літератури

Дата: 18.12.2021 13:19
Кількість переглядів: 102

17 грудня 2021 року вчителі української мови та літератури, які працюють в 10-11 класах закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади стали учасниками інструктивно-методичного засідання з теми «ЗНО-2021 – 2022: нові виклики та інновації, їх вирішення та розв’язання», метою якого було ознайомити вчителів з результатами ЗНО-2021 з української мови та літератури, опрацювати нормативно-правові документи, характеристики сертифікаційної роботи з української мови та літератури ЗНО-2022, проаналізувати питання основної та додаткової сесії ЗНО-2021 та розібрати питання, які викликали найбільші труднощі.

       Консультант КУ «ЦПРПП» Копилова Р.В. довела до відома результати ЗНО-2021 з української мови та літератури в розрізі закладів загальної середньої освіти громади та обласних показників.

      Керівник ТМО вчителів української мови та літератури Корсунова І.О. ознайомила учасників з характеристикою сертифікаційної роботи з української мови та літератури ЗНО-2022 і запропонувала ґрунтовний порівняльний аналіз змін в організації сертифікаційної роботи в 2021 і 2022 роках, звернула увагу на найскладніші питання. Під час практичного блоку вчитель Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів 4 Прилуцька Л.В. залучила вчителів до обговорення і розбору завдань додаткової сесії ЗНО-2021, звернула увагу на новації ЗНО-2021 з української мови, поділилася досвідом використання добірки посібників з підготовки учнів до ЗНО з власної «книжкової полички». Другу частину практичного блоку вчитель Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Вовк О.В. присвятила висвітленню нововведень сертифікаційної роботи з української літератури додаткової секції ЗНО-2021 і надала корисні поради щодо всебічної змістовної підготовки учнів до іспиту з української літератури.

      Усі матеріали засідання розміщено у вільному доступі на платформі Google Classroom в проєкті «Підвищення компетентності вчителів щодо підготовки учнів до ЗНО з української мови та літератури».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень