A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Люботинської міської ради Харківської області

Про проведення каруселі інновацій для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти

Дата: 19.11.2021 20:14
Кількість переглядів: 256

У межах реалізації проєкту «Нова українська школа: від теорії від практики» 18 листопада 2021 року  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено карусель інновацій за темою  «Методи активізації освітнього процесу в умовах Нової української школи: сучасні тренди» для учителів початкових класів Люботинської міської територіальної громади.

Методичний захід було проведено в онлайн-форматі із використанням вебсервісів Google Classroom та Meet. Участь у ньому взяли 32 педагоги з усіх закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади.

У ході консультаційного меседжу «Методи активізації освітнього процесу в умовах Нової української школи» консультант Центру Людмила КАПУСТЯНСЬКА коротко зупинилася на питанні про «методи навчання» та активізувала знання педагогів про їх класифікацію, проаналізувала  останні дослідження та публікації, в яких започатковано розв’язання даної проблеми.

Керівники шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів ЗЗСО презентували методи та форми навчання, які сприяють активізації освітнього процесу та розвитку творчих здібностей учнів. Педагоги Манченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів поділилися своїми напрацюваннями з питання «Сторітеллінг: створення історії для навчання», педагоги Караванської гімназії – «Воркшоп: напрацювання нових навичок у груповій взаємодії», Люботинського НВК № 2 – «Гейміфікація: використання ігрових підходів у освітньому процесі», Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступнів № 4 – «Командний квест: покрокове вирішення інтелектуальних, пошукових та творчих завдань», Люботинської гімназії № 1 – «Скрайбінг: творча візуалізація навчального контенту».

Усі представлені в каруселі інновацій напрацювання педагогів та ресурси для самоосвіти розміщено на Google Classroom для вільного користування.

Підсумковим етапом стало вихідне анкетування, у ході якого учасники висловили свої думки щодо проведеного заходу, пропозиції та побажання.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень